• manufactoring

  manufacturing

Volg ons op:

Manufacturing

Meraki ontmoet productie

Meraki-producten helpen IT- en operationele technologie (OT) afdelingen bij elkaar te komen en de uitdagingen aan te gaan waarmee moderne fabrikanten worden geconfronteerd.

Beperk eenvoudig uw downtime-risico's

Reken op de Meraki-suite van cloudbeheerde IT-oplossingen - inclusief geavanceerd netwerken, enterprise-grade security- en mobiliteitsmanagement en videobewaking - om de kosten te verlagen, de productiedoorvoer te verhogen en downtime-risico's te beperken.

Eenvoudig beheren en implementeren

Intuïtief webgebaseerd dashboard om alle Meraki-apparaten te beheren. Dankzij zero-touch-voorzieningen en plug-and-play-apparaten kunnen sites binnen enkele dagen live gaan zonder dat hiervoor hoogopgeleide netwerkingenieurs nodig zijn. Vergrendel productieapparaten in enkele app-modus, controleer batterijlading, locatie, status, etc.

Verlaag de operationele kosten tot 90%

Los netwerkproblemen in realtime op met tools zoals packet capture op afstand en kabeltesten, waardoor de kosten tot 90% worden verlaagd in vergelijking met traditionele technologie. PoE / PoE + -opties voeden en bewaken edge-apparaten op de hele site. Pas poortschema's toe om altijd ingeschakelde apparaten automatisch uit te schakelen wanneer ze inactief zijn om ter plaatse energie te besparen.

Minimaliseer afval en deploy on-site

Gebruik Meraki-beveiligingscamera's als sensor om processen ter plaatse intelligent te bewaken. De eenvoudigste oplossing om te implementeren in de branche: sluit camera's gewoon aan op Ethernet. Vind binnen enkele minuten interessante beelden zonder gegevens te exporteren. Gebruik beeldmateriaal en ingebouwde analyses om snel siteprocessen te leren en te verbeteren.

 

Volg ons op:

 • Automate workflows

  Automate workflows

  Automatiseer Cisco Meraki-taken in enkele minuten en maak tijd vrij. Zie hoe gemakkelijk dit is in de Meraki wereld van Softwa

  Lees meer
 • Unify visibility

  Unify visibility

  Meraki's cloudgebaseerd beheer biedt gecentraliseerde zichtbaarheid en controle over Meraki's bekabelde en draadloze netwerk

  Lees meer
 • Maximize benefits

  Maximize benefits

  Door de snelheid van de implementatie van Cisco Meraki-producten kunnen netwerkbeheerders fouten op afstand beheren en identif

  Lees meer