• higher

  Onderwijs

Volg ons op:

Onderwijs

Studenten aantrekken en behouden in een steeds veranderend landschap.

Verbind uw campus met cloudbeheerde IT
Gebruik de kracht, flexibiliteit en controle die nodig zijn om campussen verbonden en veilig te houden, en ondersteun studenten ook met de connectiviteit en digitale bronnen die ze verwachten.

Always-on connectiviteit

De allernieuwste Wi-Fi-technologie kan hoge prestaties en een grotere efficiëntie leveren, zelfs in omgevingen met een hoge klantdichtheid, zoals scholen.

Superieure campusbeveiliging

Met geautomatiseerde Wi-Fi-kanalen, eenvoudig beheer van meerdere locaties en draadloze inbraakpreventie is Meraki draadloos zowel eenvoudig te beheren als te beveiligen, op schaal.

Een betrouwbare netwerkbasis

Cisco Meraki AP's bieden waardevolle gegevens over clientapparaten, waardoor scholen en bedrijven knelpunten kunnen identificeren of op maat gemaakte locatiebewuste softwareoplossingen kunnen bouwen.

Wi-Fi 

Zorg ervoor dat studenten de beste ervaring hebben met robuuste Wi-Fi met hoge dichtheid, waar ze zich ook op de campus bevinden.

Verbeterde zichtbaarheid voor afwijkingsdetectie, probleemoplossing en verbindingskwaliteit.
Verstrek gepersonaliseerde, realtime meldingen en interacties om de ervaringen van studenten op de campus te helpen verbeteren.
Vereenvoudig de onboarding van apparaten om het aantal helpdesktickets drastisch te verminderen.

End-to-end beveiliging


Integreer Cisco Meraki-eindpunt, netwerk en fysieke beveiliging om veilige campusomgevingen te creëren die studenten in staat stellen zich te concentreren op leren en professoren op lesgeven.

Bescherm apparaten van eindgebruikers met inhoudfiltering, groepsbeleid en geavanceerde malwarebescherming.
Bouw een sterk gegevensbeveiligingssysteem met geïntegreerde inbraakbeveiliging, anti-malwarescanning en Layer 7-firewall- en traffic shaping-regels.
Zet slimmere beveiligingscamera's in die geavanceerde analyses en machine learning gebruiken om studenten en personeel veiliger te houden.
Beheer al uw beveiligingsoplossingen vanuit één enkele ruit.
 

Volg ons op:

 • Automate workflows

  Automate workflows

  Automatiseer Cisco Meraki-taken in enkele minuten en maak tijd vrij. Zie hoe gemakkelijk dit is in de Meraki wereld van Softwa

  Lees meer
 • Unify visibility

  Unify visibility

  Meraki's cloudgebaseerd beheer biedt gecentraliseerde zichtbaarheid en controle over Meraki's bekabelde en draadloze netwerk

  Lees meer
 • Maximize benefits

  Maximize benefits

  Door de snelheid van de implementatie van Cisco Meraki-producten kunnen netwerkbeheerders fouten op afstand beheren en identif

  Lees meer