• retail

  Retail

Volg ons op:

Retail

Technologie voor de winkels van morgen


Open zijn voor zaken is niet zomaar de deurhanger omdraaien van Gesloten naar Open. Als retailer sta je voor uitdagingen om de beste ervaring voor je klanten (en werknemers) te bieden, de productiviteit te verhogen en beveiligingsdreigingen zowel virtueel als fysiek te beperken.

Voer soepele IT- en winkelactiviteiten uit

Maak van winkelen een ervaring door digitale transformatie als een kans te omarmen dankzij Meraki's cloud-beheerde IT-platform en API-integraties. Zet eerste indrukken om in langdurige en winstgevende kansen.

Lever locatiegebaseerde opdrachten

Betrek klanten om te stoppen, winkelen en kopen met een naadloze en veilige ervaring; van online naar een opnieuw gedefinieerde winkelervaring. Geef uw werknemers de tools die ze nodig hebben om uitstekende service te leveren. Wees open voor zaken - met IT voor vandaag en morgen.

Moderniseer de winkelervaring

Creëer waardevolle winkel- en online-ervaringen door gebruik te maken van belangrijke inzichten en analyses tijdens het traject van de koper met het Meraki IT- en API-ecosysteem.

Maak gebruik van computervisie en machine learning-technologie in de Meraki MV slimme camera's voor het tellen en detecteren van personen.
Gebruik heatmapping en locatieanalyse om de klantreis binnen een winkel te begrijpen.
Optimaliseer iBeacon proximity marketing met ingebouwde Bluetooth Low Energy (BLE) beacon-technologie in de MR-toegangspunten.

Beveilig uw winkel, klanten en toekomst

Met Meraki MX Unified Threat Management (UTM) -toestellen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over beveiligingslekken die binnendringen via filialen.
Zorg voor CIPA-compatibele inhoudfiltering of PCI-compatibele inbraakbeveiliging op uw netwerk met Cisco's SNORT®-engine en Advanced Malware Protection (AMP).
Verhoog de beveiliging en efficiëntie tegen lagere operationele kosten met SD-WAN-mogelijkheden die in elk MX-beveiligingsapparaat zijn ingebouwd.
 

Volg ons op:

 • Automate workflows

  Automate workflows

  Automatiseer Cisco Meraki-taken in enkele minuten en maak tijd vrij. Zie hoe gemakkelijk dit is in de Meraki wereld van Softwa

  Lees meer
 • Unify visibility

  Unify visibility

  Meraki's cloudgebaseerd beheer biedt gecentraliseerde zichtbaarheid en controle over Meraki's bekabelde en draadloze netwerk

  Lees meer
 • Maximize benefits

  Maximize benefits

  Door de snelheid van de implementatie van Cisco Meraki-producten kunnen netwerkbeheerders fouten op afstand beheren en identif

  Lees meer