• workhome

  Thuiswerken

Volg ons op:

Thuiswerken

Slimmer werken, overal vandaan

Creëer een ultramoderne, collaboratieve werkomgeving, overal toegankelijk.

Wat heb je nodig om vanuit huis te werken?

Om vanuit huis te kunnen werken zijn de juiste faciliteiten essentieel. Een goed afgesteld bureau en werkende pc liggen daarbij voor de hand. Maar onderschat ook niet het belang van (digitale) toegang tot de benodigde bedrijfsgegevens, zodat je kunt werken op afstand met alle materialen en gegevens die daarvoor nodig zijn. Iedere keer alle informatie op een usb-stick meenemen is immers risicovol en niet altijd mogelijk (grote bestanden en software). Ook bereikbaarheid is een belangrijk element, daarom is goede telecom- en informatietechnologie een must. Denk hierbij behalve aan een goede (mobiele) telefoon, ook aan een intern chatsysteem waarmee collega's elkaar op de hoogte kunnen houden en laagdrempelig benaderen. Let er verder op dat de thuiswerkplek aan de wettelijke voorschriften en arboregelgeving voldoet. Dit om te voorkomen dat je aansprakelijk wordt gesteld bij letselschade.

Snel aanpassen in een dynamische omgeving

Of het nu gaat om externe werknemers om productiever te zijn of om een  verbinding met verre bronnen mogelijk te maken, onze technologie maakt gebruiksklare toegang mogelijk vanaf elk apparaat tot elke cloud.

Laat uw personeel optimaal samen presteren, ook op afstand

Wij bieden het perfecte platform voor organisaties die hun werkplek willen ombouwen naar digitale of virtuele omgevingen. Met een compleet, uniform portfolio hebben we u gedekt, inclusief netwerken, beveiliging, apparaatbeheer en slimme camera's.Beheer van wereldwijde implementaties op meerdere locaties via het web. Door ons cloudgebaseerde dashboard te gebruiken, is een internetverbinding alles wat nodig is om toegang te krijgen tot al uw geïmplementeerde infrastructuur en deze te beheren, ongeacht de locatie.

Maximaliseer de prestaties van applicaties

Zorg voor betrouwbare, veilige prestaties voor latentiegevoelige, bedrijfskritische applicaties - zoals VoIP, verkooppunten en andere op SaaS gebaseerde applicaties - zonder te hoeven vertrouwen op dure circuits tussen uw netwerksites.

BYOD zonder kosten of complexiteit

Houd netwerktoegang veilig en pas apparaatspecifiek beleid toe zonder beveiligingslekken te openen of een onnodige ondersteuningslast te veroorzaken. Onze ingebouwde ondersteuning voor BYOD (Bring Your Own Device) maakt het gemakkelijker dan ooit om apparaten van gebruikers te ondersteunen zonder extra apparaten, licenties of complexe configuraties.

Beveilig externe medewerkers

De abrupte verschuiving naar het massaal ondersteunen van externe werknemers zorgt voor een reeks beveiligingsuitdagingen: uw bedrijf draaiende houden in een heel andere omgeving of op grotere schaal dan ooit tevoren. Dit zet een plotselinge druk op zowel uw beveiligings- als IT-teams die de taak krijgen om snel ondersteuning te bieden aan een ongekend aantal externe medewerkers en hun apparaten - zonder de beveiliging in gevaar te brengen.
Rekening houdend met deze nieuwe realiteit, hebt u een eenvoudige en gemakkelijke manier nodig om externe werknemers te beveiligen tegen de snelheid en de schaal van uw bedrijf. De Cisco Secure Remote Worker-oplossing verenigt de bescherming van gebruikers en apparaten op grote schaal, waardoor het gemakkelijk is om te verifiëren, veilige toegang mogelijk te maken en externe medewerkers altijd en overal te beschermen. Deze geïntegreerde oplossing helpt uw bedrijfssucces te versnellen met beveiliging die samenwerkt en de kracht van Cisco Duo, AnyConnect, Umbrella en AMP for Endpoints levert.

Volg ons op:

 • Automate workflows

  Automate workflows

  Automatiseer Cisco Meraki-taken in enkele minuten en maak tijd vrij. Zie hoe gemakkelijk dit is in de Meraki wereld van Softwa

  Lees meer
 • Unify visibility

  Unify visibility

  Meraki's cloudgebaseerd beheer biedt gecentraliseerde zichtbaarheid en controle over Meraki's bekabelde en draadloze netwerk

  Lees meer
 • Maximize benefits

  Maximize benefits

  Door de snelheid van de implementatie van Cisco Meraki-producten kunnen netwerkbeheerders fouten op afstand beheren en identif

  Lees meer