• warmaap

Volg ons op:

Over ons

Newwworldmonkeys.com de naam zegt het al, met 3 maal de W in de naam ,het world wide web en de nieuwe wereld apen die zich aanpassen aan een  nieuwe omgeving met andere leefonstandigheden. Dat is precies wat wij willen zijn. Internet en aanpassen. Flexibel of Agile, disruptie of verdere digitalisering, hoe je het wilt noemen maar daar moet je op aanpassen. Maar alles valt en staat bij uw en ons gezond verstand. 

Logo

Nieuwe wereld apen, rare naam voor een Service provider, nou nee. Het aanpassingsvermogen op een vijandelijk internet waar u afhankelijk van bent brengt verantwoordelijkheid met zich mee, niet alleen "compliant zijn" is voldoende om u te wapenen tegen de dagelijkse bedreigingen die op het internet rondspoken. Strategisch anticiperen, flexibel en schaalbaar zijn daar draait het om in deze tijden. Het logo, de drie aapjes staan voor het "horen",  "zien" en delen van informatie. Zowel vijandige als niet vijandige. Dat is de verantwoordelijkheid van ons allen die het internet op een willen gebruiken.

Het internet had als doel informatie makkelijk te kunnen delen

Het internet is niet meer de onschuldige plek die het ooit was. De virussen en malware, hackers en phising pogingen vliegen om je oren. ICT automatisering is niet geworden wat het ooit beloofde. Er werd wel veel geautomatiseerd, maar de kosten werden er niet minder om. Er werd verplicht middels GDPR dat men zijn security naar een hoger niveau moest brengen, men moest inzicht verkrijgen en aan allerlei verplichtingen voldoen. Vaak lastig te realiseren voor het MKB of zelfs voor SME’s. Moeilijke kostbare oplossingen, consultants en bakken met geld, en nog steeds heb je niet het gevoel in control te zijn over je eigen ICT landschap laat staan budgetten.

Daar brengen wij verandering in.

Newwworldmonkeys denkt deze disruptieve tijden aan te kunnen voor iedere klant. Covid-19, digitalisering en economische omstandigheden slaan sneller toe dan verwacht, maar met de juiste strategie, die schaalbaar en flexibel is kunt u beter anticiperen op deze veranderingen. Hiervoor kozen wij Cisco Meraki.

(CISCO) MERAKI is vanaf 2006 leverancier van oplossingen die uw netwerkbeheer vereenvoudigt, goedkoper maakt (ja u leest het goed) en u inzichten en controle zal geven. Meraki is opgericht door Sanjit Biswas en John Bicket, samen met Hans Robertson. Het bedrijf was gedeeltelijk gebaseerd op het MIT Roofnet-project, een experimenteel 802.11b / g mesh-netwerk ontwikkeld door het Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory van het Massachusetts Institute of Technology.

In een community-based Free the Net-campagne wilden zij Internet beschikbaar maken voor iedereen. Ze begonnen Wirelles, repeaters en bedrade gateway-apparaten in San Francisco’s Lower Haight-buurt te plaatsen om gratis internettoegang te bieden. Dit moest wel allemaal kunnen gebeuren op een juiste manier: Eenvoudig en de gateways en repeaters moesten automatisch deel worden van het netwerk, zonder dat dure consultants deze apparaten moesten gaan configureren en onderhouden. In juli 2008 zei Meraki dat 100.000 mensen in San Francisco de "Free the Net" -dienst gebruikten. Op 18 november 2012 kondigde Cisco Systems aan dat het Meraki zou overnemen voor een geschatte $ 1,2 miljard. Cisco heeft de lijn uitgebreid met Switches, Wireless, Video, firewalls en telewerker oplossingen.

Het gedachtengoed

Door ICT infrastructuur te  brengen op een makkelijke manier is Cisco-Meraki een speler  die toegankelijk is voor het MKB maar met Enterprise feautures. Democratisering van Technologie noemen wij dat ook wel.

Wat biedt dat voor uw bedrijf?

Het simplificeren en automatiseren van uw ICT beheer en daaraan toegevoegd security zorgt ervoor dat u meer control en inzicht  heeft over uw ICT.  Cloud, On-premise of hybride.  Doordat bij Cisco Meraki automatisering en security direct is ingebouwd behoeft u vaak geen andere software-of hardware oplossingen aan te schaffen en te installeren. Bovendien kunnen wij hierdoor goedkoper opereren waardoor uw beheerskosten fors omlaag kunnen en uw ICT kwaliteit omhoog.

Newwworldmonkeys is een afsplitsing van Remhard ICT en Omerta Information Security en heeft de nodige strepen verdiend op alle nivo's in vele landen en branches.

 

Volg ons op:

 • Automate workflows

  Automate workflows

  Automatiseer Cisco Meraki-taken in enkele minuten en maak tijd vrij. Zie hoe gemakkelijk dit is in de Meraki wereld van Softwa

  Lees meer
 • Unify visibility

  Unify visibility

  Meraki's cloudgebaseerd beheer biedt gecentraliseerde zichtbaarheid en controle over Meraki's bekabelde en draadloze netwerk

  Lees meer
 • Maximize benefits

  Maximize benefits

  Door de snelheid van de implementatie van Cisco Meraki-producten kunnen netwerkbeheerders fouten op afstand beheren en identif

  Lees meer